Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Altijd eerlijk juridisch advies.

Zoekt u een advocaat in Turnhout of omgeving? Marc Merrie, met kantoor te Kasterlee, staat u graag bij met eerlijke en betrouwbare adviezen, op alle rechtsdomeinen.

Eerlijk

Advocaat Marc Merrie biedt u ruggensteun in talrijke rechtsgebieden, waaronder het personen- en familierecht, strafrecht, verkeersrecht, handelsrecht, huurgeschillen, invorderingen, ...

Juridisch

Vaak heeft een familiale gebeurtenis, zoals een geboorte, een relatiebreuk, een overlijden grote gevolgen. Advocaat Marc Merrie begeleidt u bij zaken als (echts)scheiding, afstamming, co-ouderschap, hoederecht, nalatenschap, ...

Advies

Maar ook andere geschillen vragen vaak om deskundige bijstand zoals discussies omtrent huur, een ongeval, geleden of veroorzaakte schade, facturen, burenhinder, discussies met bouwheer of aannemer, ....
Specialiteiten

Betrouwbare steun van uw advocaat in Turnhout

Er zijn verschillende situaties waarin u graag gesteund wordt door een advocaat. In Turnhout en omgeving vertrouwt u daarvoor op meester Marc Merrie. Hij biedt eerlijke, concrete adviezen in uiteenlopende rechtsdomeinen:

- personen- en familierecht
- arbeids- en socialezekerheidsrecht
- aansprakelijkheidsrecht
- huur- en bouwrecht
- ondernemingsrecht
- strafrecht


Altijd eerlijk juridisch advies

Marc Merrie is niet alleen uw advocaat in Turnhout en omgeving. Hij treedt er ook op als bemiddelaar. Want dat is altijd de eerste stap. Blijkt een compromis niet mogelijk? Dan pas is procederen een goed idee. Hiervoor vertrouwt u op de eerlijke richtlijnen van Marc Merrie, gestoeld op zijn jarenlange ervaring en vakkennis. Het einddoel? Een snelle, gunstige oplossing voor uw zaak.

Uw advocaat in Turnhout: Marc Merrie

Zoekt u een advocaat in Turnhout of omgeving die prat gaat op transparantie en betrokkenheid? Dan bent u bij Marc Merrie aan het juiste adres. U volgt zijn juridische stappen op de voet. Het wettelijke jargon wordt verstaanbare taal. En uw advocaat houdt u altijd persoonlijk op de hoogte.


Tarieven van uw advocaat in Turnhout en omgeving

Een betrouwbare, doeltreffende samenwerking steunt op duidelijke afspraken.. Maak een afspraak met uw advocaat in Turnhout. U meteen wat u van hem mag verwachten en hoeveel dat kost. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Op zoek naar een advocaat in Turnhout of omgeving?
Meester Marc Merrie geeft u graag een eerste advies in een vrijblijvend persoonlijk gesprek dat kan doorgaan in onze kantoren te Kasterlee.
© 2012-2017 Marc Merrie Advocaat
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Marc Merrie Advocaat
Waaiberg 6 B
2460 Kasterlee
GSM: +32 495886351
Contacteer ons